<  NIEUWS
Maak kennis met het team van Jordex Global
18 oktober 2017

Met vier man sterk staat Jordex Global voor u klaar in Abu Dhabi. Wellicht heeft u al wel eens contact met hen gehad voor bijvoorbeeld DAP zendingen, cross trade of House BL’s. Wij stellen ze kort aan u voor!

Dennis Noordijk, General Manager
Dennis is voor velen niet onbekend. Hij heeft jarenlang op ons kantoor in Rhoon gewerkt als Sales Representative. Dennis kent Jordex als geen ander en voert de Jordex bedrijfscultuur die we hier in Nederland hebben ook in Abu Dhabi door. Meer weten over zijn ervaring in Abu Dhabi? Lees dan het interview met Dennis.

David Binder, Inside Sales Representative
Nadat David stage heeft gelopen bij Jordex is hij twee jaar geleden vertrokken naar Abu Dhabi om Dennis bij de start-up van Jordex Global te assisteren. Werken bij Jordex Global geeft David de mogelijkheid om kennis te maken met diverse sectoren en culturen wereldwijd.

Jipil Poonattil, Account Manager
Jipil komt uit het zuiden van India en woont al 10 jaar in de VAE. Hij heeft bij diverse logistieke bedrijven gewerkt en is sinds vorige zomer in dienst bij Jordex Global als accountmanager. “De businessstrategie is totaal anders dan wat ik bij mijn vorige werkgevers heb ervaren in de regio. Jordex geeft de ondernemersdrang door aan de collega’s waardoor de taken veel gevarieerder en uitdagender zijn. Mijn recente bezoek aan het hoofdkantoor van Jordex in Nederland heeft mij positief verrast over de interactieve werkomgeving”.

Suraj Radhakrishnan, Operations Coordinator
Een paar maanden geleden is het team van Jordex Global uitgebreid met Suraj. Suraj komt uit India en heeft ervaring in diverse sectoren als IT, Telecom en Banking. Suraj is echt een teamplayer. Ook hij vindt de bedrijfscultuur bij Jordex Global een nieuwe ervaring. ‘’ De werksfeer is erg energiek en er is veel ruimte om te leren en te ontwikkelen.’’ Het is ontzettend leuk onderdeel te zijn van een groeiend jong bedrijf. Er moet hard gewerkt worden, maar met de gezellige sfeer op kantoor voelt het niet zo.”