<  NIEUWS
Maak kennis met onze nieuwe medewerkers en stagiaires
20 september 2019

Begin september hebben we drie nieuwe collega’s en vier nieuwe stagiaires mogen verwelkomen.

Anton Melchior is gestart bij de exportafdeling. Hij heeft na zijn opleiding Manager Havenlogistiek aan het STC een jaar gewerkt als expediteur en zet zijn carrière bij Jordex voort. In zijn vrije tijd volleybalt hij graag en coacht hij een team.

Bianca Scheenloop zal onze Customer Service versterken. Zij heeft vele jaren ervaring in de logistiek, met name op het gebied van documentatie.

Jordi Groene heeft begin dit jaar stagegelopen bij Jordex en afgelopen juli zijn studie Logistics Management aan de Hogeschool Rotterdam met goed gevolg afgerond. Jordi is op onze importafdeling aan de slag gegaan.

Als Erkend Leerbedrijf begeleiden we ook graag studenten/leerlingen die een logistieke opleiding volgen.

Daniël Oosterdijk is een BBL-student en volgt de opleiding Logistiek Supervisor aan het STC. Hij zal 4 dagen werkzaam zijn op de importafdeling en gaat 1 dag naar school.
Op de Salesafdeling is Mika Philipse gestart. Hij volgt de opleiding International Business Studies aan het Albeda Collega en zal zijn stage bij Jordex doorlopen.
Tom de Pee en Floris de Blok volgen de opleiding Manager Havenlogistiek aan het STC en zullen respectievelijk de afdelingen Customer Service en Import ondersteunen.

Wij wensen alle nieuwe collega’s en stagiaires heel veel succes en plezier bij Jordex!