<  NIEUWS
Mogen wij aan u voorstellen?
13 maart 2019

Wij hebben deze maand weer drie nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Lees meer over hun functie, ervaring en wat zij het liefst doen in de vrije tijd.

Leonore Lagendijk
Leonore werkt sinds 1 maart als Account Manager op onze Export afdeling met de focus op het Midden-Oosten. Ze heeft jaren in Dubai gewoond en gewerkt in de logistieke- en olie-industrie. Haar buitenlandse werkervaring zal zij bij Jordex zeker kunnen gebruiken om haar functie goed te vervullen. Leonore vindt persoonlijk contact erg belangrijk en zal dan ook bij klanten op bezoek gaan of deze op kantoor ontvangen. Zij is Engelstalig opgegroeid, maar spreekt ook vloeiend Nederlands.

Eveline Boer
Eveline is op 1 maart gestart als Operationeel Medewerkster Export Customer Service. Ze heeft al een ruime ervaring binnen de customer service werkzaamheden en wil haar ervaringen graag verder ontwikkelen bij Jordex. Eveline houdt van hardlopen, wellness en haar huisdieren.

St├ęphanie van Otterloo
Ook St├ęphanie is sinds 1 maart werkzaam als Operationeel Medewerkster Export Customer Service. Ze heeft jarenlang ervaring als documentatiemedewerkster en wil zich op dit gebied nog verder ontwikkelen. Haar grootste hobby zijn haar paarden waar ze iedere dag zowel voor als na werktijd te vinden is.