<  NIEUWS
Neem deel en steun het goede doel
7 mei 2018

Dit jaar gaat Ruud Maaskant samen met de Rotterdam Fund Racers opnieuw de strijd aan voor de overwinning op kanker tijdens de Alpe d’HuZes. Samen willen zij zoveel mogelijk fondsen werven door het organiseren van deze fundraising evenementen.

De Rotterdam Fund Racers is een netwerk van Rotterdamse ondernemers die vanuit het hart iets terug wil doen voor de samenleving. Ook dit jaar fietsen zij onder het motto ‘Opgeven is geen optie’ mee tijdens de Alpe d’HuZes. Ruud wil dit jaar maar liefst zes keer de roemruchte berg l’ Alpe d’Huez beklimmen.

Om geld in te zamelen voor de KWF Kankerbestrijding en Hospice Lansingerland organiseren de Rotterdamse ondernemers een Walking Charity Dinner op dinsdag 29 mei bij Brasserie en Wijnbar Muller & Co. Daarnaast vindt er op zondag 1 juli een nieuwe editie van de Jordex Fund Racing Tour plaats; het Jordex wielerevent met een fietstocht door het mooie natuurgebied in de nabije omgeving van Rhoon.

Voor zowel reservering van een plek voor het Walking Charity Dinner als deelname aan de Jordex Fund Racing vragen de Rotterdam Fund Racers een donatiebedrag van 100 euro per persoon. U kunt als bedrijf en relatie van Jordex bijdragen aan de opbrengst van Ruud en de Rotterdam Fund Racers voor de KWF Kankerbestrijding door u aan te melden voor (één van) deze evenementen via communication@jordex.com.

Kunt u er tijdens deze evenementen niet bij zijn, maar wilt u Ruud toch steunen? Dan kunt u een vrije donatie overmaken op de actiepagina van Ruud