<  NIEUWS
Ontmoet onze nieuwe collega’s
8 februari 2021

Onze medewerkers zijn gedreven vakmensen die met passie werken in de wereld van transport en logistiek. Maak kennis met onze nieuwe talenten!

Pascal Pardo
Per 1 januari 2021 is onze nieuwe collega Pascal bij ons in dienst getreden als Intermodal Assistant om ons Intermodal team te komen versterken. Hij organiseert graag het wegtransport door Europa, Noord-Afrika tot aan heel centraal Azië voor u. In zijn vrije tijd gaat hij graag met zijn gezin naar de dierentuin. Ook is Pascal erg fanatiek op het voetbalveld. Hij kan niet wachten totdat de horeca weer opengaat en hij weer heerlijk kan genieten van het biertje op een terras met zijn vrienden.

Loreen van Dijk
Met een jarenlange ervaring in de logistiek op zak, zet Loreen haar carrière bij Jordex voort. Zij is werkzaam op onze customer service afdeling als Customer Service Assistant. Klantcontact staat voor haar in deze functie centraal. In haar vrije tijd is Loreen graag op de manage, waar zij inmiddels 12 jaar een eigen paard heeft.

Edwin Nabben
Met trots kunnen wij vertellen dat Edwin na 6 jaar weer terug is bij Jordex. Hoe hij 6 jaar geleden een gewaardeerde operationele kracht was op de import afdeling, zal hij zijn kennis nu als Supervisor Import Inside Sales & Operations inzetten. Edwin is vader van een dochter en er is een tweede op komst. Naast dat hij geniet van zijn gezinsleven, schittert hij ook als kok achter de barbecue op zomerse avonden.

Als erkend leerbedrijf begeleiden wij ook graag studenten die een logistieke opleiding volgen. Begin februari hebben wij weer vier nieuwe stagiaires verwelkomd.

Yannick Konijnenburg is als stagiair begonnen op onze sales afdeling. Hij volgt de opleiding International Business Studies aan het Albeda College. Stephanie Braemer is laatstejaars student Manager Havenlogistiek aan het STC en gaat de komende maanden op de  import afdeling aan de slag. Romy Lems versterkt het customer service/douane team tijdens haar stageperiode. Zij is ook laatstejaars en volgt de opleiding tot Medewerker Havenlogistiek aan het STC. Als laatste stellen wij Dominique Hoeder aan u voor. Zij doet de komende maanden een onderzoek op de export afdeling voor haar opleiding AD Logistiek Management aan de Hogeschool Rotterdam.

Wij wensen onze nieuwe collega’s en stagiaires succes toe!