<  NIEUWS
Onze sport is... transport
8 november 2016

Iedere dag rijden er duizenden vrachtwagens op de weg om een uitgebreid scala aan goederen, zoals groente & fruit, speelgoed, medicijnen en dergelijke naar de plaats van bestemming te brengen.

Nederland is na Duitsland het best functionerende logistieke land ter wereld. Als handelsland scoort Nederland vooral goed op de kwaliteit van het logistieke systeem, infrastructuur en douane. De ligging in Europa en de uitstekende achterlandverbindingen maken van Nederland een echt transportland.

Om de toppositie van Nederland als logistiek land te behouden, moet er tussen de diverse modaliteiten samengewerkt worden. Synchromodaliteit is een kansrijke innovatie. In een synchromodaal transportsysteem kunnen alle vormen van transport flexibel worden ingezet op basis van samenwerking tussen de diverse vervoerswijzen, in plaats van concurrentie tussen die vervoerswijzen.

Afhankelijk van de eisen van de klant en de actuele beschikbare capaciteit van transport en de infrastructuur binnen het logistieke systeem wordt er door Jordex optimaal gebruik gemaakt van de weg, het water en het spoor.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van synchromodaliteit, neemt u dan contact op met Robert den Haan, onze Intermodal Manager.

intermodaal-robert-1