<  NIEUWS
Panamese delegatie op handelsmissie
6 juli 2018

Afgelopen maand vond een inkomende handelsmissie plaats vanuit Panama op het gebied van logistiek. Diverse Panamese bedrijven uit de logistieke sector namen deel aan deze missie en Jordex mocht er bij zijn!

De logistieke sector in Panama groeit sterk. Als verbindingspunt tussen Noord- en Zuid-Amerika heeft het land een zeer strategische ligging en staat het op logistiek gebied voornamelijk bekend om haar Panamakanaal, maar er vinden momenteel ook veel ontwikkelingen plaats op het gebied van logistiek en infrastructuur. Daarbij wordt er momenteel veel aandacht besteed om de rol als regionale agro- en foodhub te vergroten.

In deze context bezocht een zevental Panamese bedrijven diverse partijen in Nederland tijdens een vierdaags programma. De delegatie bestond uit leden van de Panamese Logistics Council (COEL), dé brancheorganisatie op het gebied van logistiek. Het doel van de missie was om kennis en ‘best practices’ op logistiek gebied uit te wisselen, om de banden tussen de Nederlandse en Panamese logistieke sector te versterken en om concrete zakelijke samenwerkingsmogelijkheden tussen bedrijven uit beide landen te verkennen.

Tijdens een lekkere lunch wisselden onze Latijns-Amerika specialiste Celeste Flores en onze Sales Director Peter Kuijper ideeën en kennis uit met de delegatie.