<  NIEUWS
Rotterdam bruist!
3 juli 2019

De zomer is aangebroken en de landelijke zomervakanties zijn in zicht. Onze thuisbasis en prachtige stad Rotterdam bruist deze zomer van evenementen. Wij geven u graag dé uitgaanstips!

Expositie Gek op Geld | 26 juni 2019 – 8 maart 2020
De tentoonstelling die Koningin Máxima vorige week opende laat zien welke invloed geld heeft op de samenleving en welke soorten betaalmiddelen hebben bestaan. Het platform Wijzer in geldzaken, waar Máxima erevoorzitter van is, wil met deze expositie aandacht vragen voor het belang van financiële educatie. Bezoek deze expositie in het Rotterdamse Belasting & Douanemuseum aan de Parklaan.

FISA World Rowing Cup III | 12 t/m 14 juli 2019
Op de Willem-Alexander Baan in Zevenhuizen is deze zomer de toonaangevende World Cup 2019 roeien te zien. Dit is het derde en laatste wereldbekertoernooi in het voor-olympische jaar 2019, de opmaat naar de Olympische Spelen in Tokyo 2020. Naast een aantal Nederlandse deelnemers zal de absolute wereldtop naar verwachting ook aan de start verschijnen.

World Port Tournament Baseball | 12 t/m 21 juli 2019
Honkbal is één van de meest beoefende sporten in de wereld. Voor de 17e keer in het 34 jarig bestaan staat het Neptunus Familiestadion dit jaar in het teken van het World Port Tournament. Het Team Kingdom of the Netherlands staat deze dagen garant voor prachtige wedstrijden tegen Japan, Cuba, Zuid-Korea en Curaçao. Ook Jordex is samen met relaties toeschouwer op de tribune!

FEI Europese Kampioenschappen Springen, Dressuur en Para-Dressuur | 19 t/m 25 augustus 2019
In het Kralings Bos is een week lang topsport van het hoogste niveau te zien. Na de Wereldruiterspelen in 1994 is dit het grootste hippische event in Nederland ooit! Naast topsport is er volop entertainment en horeca. Het evenemententerrein is uitgebreid tot aan de boulevard van de Kralingse Plas, waar pop-up stores, foodtrucks en het befaamde Stroodorp staan. Wij zullen samen met relaties genieten van het hoogtepunt van de zaterdag; de Grand Prix kür op muziek.

Wereldhavendagen Rotterdam | 6 t/m 8 september 2019
Begin september staat de grootste haven van Europa in het teken van de Wereldhavendagen. De haven, daar gebeurt het en daar valt een hoop over te vertellen! Door de hele stad zijn er verschillende activiteiten te doen en te zien. Leer onder andere meer over de beroepen, nieuwe technologieën en de complexe logistiek van de Rotterdamse haven en kom meer te weten over de ambities voor schoonste haven ter wereld.