<  NIEUWS
Rotterdam; daar gebeurt het!
18 september 2019

Het verladen van grote en zware materialen neemt steeds meer toe, waardoor de vraag naar speciaal vervoer, ook wel projectlading, zich uitbreidt. Volgens de aanwezige specialisten op het gebied van projectlading bij Project Cargo Summit 2019 ligt de groei vooral in Rotterdam.

Eerder deze maand kwamen bezoekers uit bijna vijftig landen bijeen om de laatste ontwikkelingen op het gebied van projectontwikkeling te vernemen tijdens het uitgebreide congresprogramma, georganiseerd door Nieuwsblad Transport. Geconcludeerd werd dat de groeikansen voor projectlading in Rotterdam liggen, want daar gebeurt het!

Als specialist op projectlading binnen Jordex helpt Wesley Eekman u graag met de ondersteuning van uw project voor het transport van de grote en unieke “out of gauge”  goederen. Vaak moeten deze goederen op dezelfde tijd op dezelfde plaats zijn of verlangen deze goederen specifieke aandacht vanwege de afmetingen en/of gewichten.

Daarnaast verlangt het vervoeren van deze omvangrijke ladingen een goede samenwerking en intensieve communicatie met andere partijen in het logistieke proces. Met onze expertise staan Wesley en zijn team u vanuit Rotterdam graag bij om het gehele proces uit handen te nemen, afgestemd op uw persoonlijke wensen.