<  NIEUWS
Samen aan de start
12 maart 2019

Wie fit en vitaal is, werkt met meer plezier en energie en zet graag dat stapje meer door deel te nemen aan sportieve prestaties. Bij Jordex hebben we ons ingezet voor het goede doel en staan er nog meer sportieve evenementen op de planning!

Sporten voor een goed doel geeft een goed gevoel. Vrijdag 15 februari 2019 hebben maar liefst zeven collega’s twee uur lang gefietst tijdens de spinningmarathon van Sporten voor Sophia. Samen hebben zij €2.641,- opgehaald voor het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis. Anouk mocht zelfs een beeldje in ontvangst nemen op het podium omdat zij als individuele fietser van deze avond het meeste geld heeft ingezameld!

Met de aanvang van ons uitgebreide sportprogramma willen we het de collega’s nog makkelijker maken de weg naar onze sportschool te vinden, door elke dag een ochtendtraining, avondtraining of allebei aan te bieden. Ook biedt het de collega’s dé kans om zich klaar te maken voor de start van de volgende sportieve evenementen.

Op zondag 7 april 2019 gaat er een aantal collega’s de uitdaging aan tijdens Marathon Rotterdam, het grootste eendaagse sportevenement van Nederland. Eén team van twee collega’s lopen samen de Business Duo Marathon, waarbij beiden een halve marathon afstand afleggen. Ruud Maaskant (CEO Jordex) gaat opnieuw de uitdaging aan om de hele marathon van 42,195 km uit te lopen.

Daarnaast zijn Ruud Maaskant en zijn team de Rotterdam Fund Racers enorm verheugd dit jaar opnieuw de strijd aan te gaan tijdens de Alpe d’HuZes, voor de overwinning op kanker. Ze zijn vastberaden om een fantastisch mooi bedrag op te halen voor de KWF Kankerbestrijding en de donaties van voorgaande jaren te overtreffen. Wil jij deze geweldige prestatie voor het goede doel steunen? Doneren kan via de actiepagina van Ruud.

Als laatste op de planning hebben wij ons weer aangemeld om met een team van bijna 20 fitte collega’s het tien kilometer lange parcour van de Harbour Run af te leggen. Naast hard werken, brengt het evenement één en al gezelligheid met zich mee. Wij stomen ons vast klaar voor de vitale activiteiten in onze sportschool!