<  NIEUWS
Samen in beweging
10 maart 2020

Sporten verbroedert! Na Sporten voor Sophia en volleybaltoernooi Volley2B staan de NN Marathon Rotterdam en Feyenoord Foundation FunRun nog op de agenda.

Afgelopen maand hebben zes collega’s de benen uit hun lijf gefietst tijdens Sporten voor Sophia; hét spinningevent voor het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis. Met het samen opgehaalde donatiebedrag van € 1.483,- draagt team Jordex bij aan de realisatie van het Kinderhersencentrum. Ook tijdens volleybaltoernooi Volley2B heeft team Jordex zich hard gemaakt, waarbij sportiviteit voorop stond.

Het tweede kwartaal van 2020 staat in het kader van hardlopen. Tijdens de NN Marathon Rotterdam op 5 april 2020 lopen vier collega’s de hele marathon, twee collega’s de 10 kilometer en legt een team van vier collega’s samen een hele marathon afstand af. De collega die het Rotterdamse parcour afmaakt en finisht op de bruisende Coolsingel, neemt de medaille voor het hele team in ontvangst.

Hardlopen langs plekken waar alleen Feyenoord-spelers normaal toegang tot hebben, zoals de spelerstunnel, over Varkenoord en trainingscomplex 1908. Tijdens dit evenement op 6 mei 2020 zetten wij ons met maar liefst dertien collega’s in voor het goede doel, de Feyenoord Foundation. Wil jij team Jordex in deze sportieve prestatie steunen? Dat kan! Doneren kan via de actiepagina.