<  NIEUWS
Steunt u Ruud tijdens de Alpe d'HuZes?
28 februari 2017

Dit jaar strijdt Ruud Maaskant (CEO Jordex) weer mee voor de overwinning op kanker tijdens de Alpe d’HuZes. U kunt hem steunen door middel van sponsoring of deelname aan de Jordex Fund Racing Tour.

Samen met het Rotterdam Fund Racers team gaat Ruud niet alleen het gevecht aan tegen de roemruchte berg, maar wil hij niets liever dan de donaties van voorgaande jaren overtreffen. Onder het motto ‘Opgeven is geen optie!’ wil hij maar liefst vier keer de Alpe d’Huez beklimmen.

Behalve dat hij op 1 juni 2017 deelneemt aan de Alpe d’HuZes, organiseert hij op 30 april 2017 ook een wielerevent; de Jordex Fund Racing Tour. Een fietstocht van 60/90 km door de Hoeksche Waard onder begeleiding van twee (oud)profwielrenners, waaronder Maarten den Bakker en jonge talentvolle beloftes.

Ook u kunt als bedrijf en relatie van Jordex bijdragen aan de opbrengst van Ruud voor de KWF Kankerbestrijding door een vrije donatie over te maken op zijn actiepagina of onderstaande sponsorpakket af te nemen.

Sponsorpakket Alpe d’HuZes € 250,-
• Shirtsponsor Alpe d’HuZes
• Logovermelding op actiepagina Alpe d’HuZes

Niemand meer slachtoffer van kanker, dat willen we toch allemaal?

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Lotte de Hoogh of is Ruud bereikbaar op zijn mobiele nummer 06-18 51 21 85.