<  NIEUWS
Succesvolle Jordex Fund Racing Tour (video)
11 mei 2017

Dankzij de komst van vele relaties was de Jordex Fund Racing Tour een onvergetelijke dag. We hebben € 8.250,- opgehaald voor de Alpe d’HuZes, waarmee Ruud zijn doel van € 20.000,- ver voorbij is.

Met 65 deelnemers, 3 (oud)profwielrenners, 3 motards, 2 EHBO’ers en 1 volgauto hebben we met de zon in ons gezicht een prachtige fietstour door de Hoeksche Waard gereden.

De Jordex Fund Racing Tour was voor zowel de recreatieve fietser als voor de geoefende wielrenner een uitdaging. De fietstour bestond uit twee routes; een route van 65 km en een route van 90 km onder begeleiding van Chantal Blaak, Bart Voskamp en Johan van der Velde, waarbij het tempo flink omhoog ging.

Speciaal voor de Jordex Fund Racing Tour heeft 36 Cycling een exclusief professioneel fietstenue voor ons ontworpen. Er is nog een aantal exemplaren ter waarde van €75,- in maat L en XL beschikbaar. Graag bieden wij u de gelegenheid om deze over te nemen voor de speciale prijs van €50,-, dat in zijn geheel naar het goede doel gaat. U kunt deze bestellen via info@jordex.nl.

Wij hebben zondag 30 april enorm genoten en willen alle aanwezigen dan ook bijzonder bedanken. Zonder hun enthousiasme was het nooit zo’n fantastische dag geweest! Bekijk hier de video.