<  NIEUWS
Talentontwikkeling bij Jordex
14 september 2021

Wij investeren graag in (jonge) talenten. Het draagt bij aan het behoud van vakkennis en zorgt voor dynamiek op de werkvloer. Nog niet alle openstaande vacatures zijn vervuld, er kan nog steeds gesolliciteerd worden. Deze maand zijn er ook weer nieuwe stagiaires gestart.

Als erkend leerbedrijf begeleiden wij ieder semester studenten van diverse scholen en opleidingen. Voor de hand liggend zijn de studenten van het STC; dé verticale onderwijs- en kennisinstelling voor scheepvaart, transport en havenindustrie, maar ook studenten van hbo-opleidingen zoals small business of commerciële economie bieden wij een (afstudeer)stage. Met veel plezier hebben we deze maand dan ook weer vijf enthousiaste stagiaires aan ons team toegevoegd; Nina Bakker, Sophie van den Heuvel, Chenay de Reus, Devin van Opstal en Max Herkhof.

Het is dé manier om actuele vakkennis en nieuwe talenten, die je zelf een aantal maanden begeleid hebt, aan Jordex te binden. Stagiaires blijven regelmatig, nadat zij hun opleiding afgerond hebben, bij ons werken, wat weer doorgroeimogelijkheden voor andere medewerkers creëert.