<  NIEUWS
Trappen tijdens Rotterdam Fund Racers Tour
2 juli 2019

Eén dag na het NK wielrennen stond het bij Jordex ook in het teken van wielrennen. Wereldkampioen Chantal Blaak én voormalig Nederlands kampioen Maarten den Bakker stonden afgelopen zondag samen met de 50 deelnemers aan de start van de Rotterdam Fund Racers Tour. Wij blikken terug op een succesvol event!

Na drie succesvolle edities georganiseerd door Jordex, is de jaarlijkse fietstocht van 60/90 km door de Hoeksche Waard dit jaar door de Stichting Rotterdam Fund Racers georganiseerd. Wij behielden de eer dat het evenement ongewijzigd op het Jordex bedrijfsterrein werd georganiseerd.

Het bestuur van de Stichting Rotterdam Fund Racers stelt zich ten doel zo veel mogelijk positieve krachten en initiatieven te bundelen om op sportieve wijze maatschappelijke verantwoordelijkheid in Rotterdam te nemen ten bate van meerdere kankergerelateerde goede doelen. De Rotterdam Fund Racers Tour is er daar één van!

Vanaf de aanvang op het Jordex-terrein was het genieten geblazen;

  • Een groep enthousiaste en sportieve deelnemers, profwielrenners, vier motards, EHBO’ers en een volgauto: CHECK!
  • Een volledig uitgestippelde route voor zowel de recreatieve fietser als de geoefende wielrenner: CHECK!
  • Het Jordex bedrijfsterrein dat bij terugkomst omgetoverd was tot een waar evenemententerrein met eiwitrijke smoothies, koude drankjes, een barbecue en zomerse deuntjes van DJ Yorit

Gelukkig hebben we de foto’s nog! In het fotoalbum op de Facebook pagina van de Stichting Rotterdam Fund Racers blikken we terug op het sportieve event.