<  NIEUWS
Trein als onderdeel van intermodaal transport
21 oktober 2019

De wegen raken vol, technologie zal het beroep van vrachtwagenchauffeur in de loop der tijd vervangen en voor een milieuvriendelijke oplossing wordt steeds vaker gekozen. Treintransport als onderdeel van intermodaal transport in Europa neemt in sneltreinvaart toe!

Om het gebruik van het spoor te stimuleren richt het Europese beleid zich op het verbeteren van de spoorverbindingen tussen de lidstaten. Doordat de trein de modaliteit is met de laagste CO₂ uitstoot, snelheid één van de grootste voordelen is en er  steeds vaker voor transport over het spoor wordt gekozen.

Dankzij ons netwerk met verschillende vervoerders zijn we in staat de belangrijkste transporthubs in Europa met elkaar te verbinden. Bij landtransport heb je te maken met vele variabelen, die in nauwe relatie met elkaar fungeren én het logistieke succes bepalen.

Is transport over de weg uw enige optie of leent uw zending zich voor het voordeligere en milieuvriendelijkere alternatief: via het spoor of per binnenvaartschip? Onze Intermodal Manager adviseert u graag de intermodale opties op grond van hun sterke punten. Neem voor meer informatie of vragen contact op met Robert den Haan.