Geplaatst op:

Uitbreiding Team Jordex: Michiel, Darwin en stagiaires

We zijn weer twee nieuwe collega's rijker. Michiel van 't Kruis is bij Jordex Air Cargo begonnen en Darwin Essen bij Jordex Projects & Chartering. Daarnaast hebben wij drie nieuwe stagiaires mogen verwelkomen.

Michiel van 't Kruis
Michiel komt uit de meest Vlaamse stad van het noorden, oftewel Haarlem. Inmiddels is hij 11 jaar werkzaam in de luchtvracht business met een korte tussenstop bij het wegvervoer. Bij ons kantoor in Amsterdam gaat hij aan de slag als Air Freight Operations Specialist.

Michiel is wekelijks op het voetbalveld en de padelbaan te vinden. Dat komt mooi uit want bij Jordex Air Cargo padellen ze iedere woensdag na werk. Alsof dat nog niet genoeg is, is hij aan het trainen voor de NN Marathon Rotterdam op 16 april. Ook gaat hij graag naar concerten en heeft al kunnen concluderen dat de muzieksmaak van zijn collega Dennis niet is om over naar huis te schrijven.

Darwin Essen
Via oud, nu huidig collega Jelle Vos is Darwin in contact gekomen met de mannen van Jordex Projects & Chartering (JPC). Hij was direct enthousiast door de voelbare drive, aanwezige know how en de enorme potentie bij JPC.

Darwin is vader van een tweeling, meisje en jongen die binnenkort 1 jaar worden. In zijn schaarse vrije uurtjes sport hij graag en is hij regelmatig op het voetbalveld te vinden.

Stagiaires
Ieder semester bieden wij stage- en afstudeerplekken aan. Als ‘Erkend Leerbedrijf’ voldoen wij aan de eisen die SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) stellen aan een stagebedrijf.

Deze maand zijn er drie jongemannen gestart voor een stage op verschillende afdelingen. Twee op Sales, waarvan Alex Mets een afstudeeronderzoek doet en Wouter van Rooijen een meeloopstage. Leon van den Broek leert de kneepjes van het vak op onze importafdeling.

21 maart 2023

Wat zijn Demurrage en Detention kosten?

Demurrage en Detention zijn bekende termen in de scheepvaart. Maar waarvoor worden deze toeslagen in rekening gebracht en wat is het verschil tussen die twee?

21 maart 2023

Jordex Customs & Compliance bestaat 1 jaar

Begin 2022 zijn we gestart met Jordex Customs & Compliance. Wat begon met drie man, is uitgegroeid tot een team van zeven man die 24/7 bereikbaar zijn.

14 maart 2023

Rotterdam richt haven in op allergrootste containerschepen

De haven van Rotterdam maakt zich klaar om de nieuwe vloot mega containerschepen te ontvangen en legt een kade aan voor twaalf sleepboten.

10 maart 2023

Vijf opvallende wetten in Nederland

Dat ze in het buitenland opvallende wetten erop nahouden, hebben jullie al kunnen lezen. Maar weten jullie ook dat ze er in Nederland ook wat van kunnen?

23 februari 2023

Gulfood 2023

Ook dit jaar kijken wij met succes terug op het bezoek aan de Gulfood!

21 februari 2023

Piektoeslag RWG opnieuw uitgesteld

De piektoeslag die Rotterdam World Gateway (RWG) per 1 februari zou invoeren is voor de tweede keer uitgesteld. De extra kosten worden nu vanaf 24 april doorg

21 februari 2023

Your world connected with JIT

Een toekomst waarin snelheid en kwaliteit niet langer tegenpolen, maar gelijkgestemden zijn. Met deze visie hebben wij ons digitale boekingssysteem ontwikkeld

21 februari 2023

Blacklisted consignees

Wanneer de ontvanger nog een rekening open heeft staan, kan het voorkomen dat de rederij geen B/L wil afgeven voordat deze voldaan is.

Wij gebruiken cookies. Learn more