<  NIEUWS
Uitgaanstip: SportFilmFestival in Rotterdam
6 april 2018

Nog geen plannen voor het weekend? Geniet vier dagen lang van de mooiste sportfilms en documentaires van internationaal niveau tijdens het SportFilmFestival in Rotterdam.

Het SportFilmFestival legt met een artistiek cultureel programma de essentie van de sport bloot. Naast de verhalen op het witte doek worden er onder andere talkshows gehouden met bekende gasten uit de film- en sportwereld.

Voetballiefhebbers kunnen naar ‘Het Feyenoord DNA’ of ‘Ten for a Legend’, een film waarin voetballegendes over Roma’s nummer 10; Totti vertellen. Speciaal voor de wielrenners onder ons draait er ‘Passie voorbij de Cauberg’, het bijzondere verhaal van de 52e Amstel Gold Race terwijl Robert de Niro de biografie van wereldkampioen Jake La Motte tot leven brengt. Dit is slechts een greep uit het zeer gevarieerde aanbod. Bekijk het hele programma met bijbehorende tijden op de website van SportFilmFestival.

Het SportFilmFestival vindt plaats van woensdag 11 tot en met zaterdag 14 aprilĀ op de Kop van Zuid met LantarenVenster als centrale locatie.