<  NIEUWS
Wederinvoer; het terugkeren van goederen
17 januari 2018

Van alle containers die jaarlijks geëxporteerd worden, worden sommige geweigerd in het land van aankomst. Het terughalen van de container is een langdurig en ingewikkeld proces.

Wanneer containers met goederen geweigerd worden dienen deze binnen een vastgestelde termijn teruggekeerd te worden. De vrijstelling voor deze terugkerende goederen blijft een lastige kwestie. Om u zo goed mogelijk bij te staan in zo’n situatie, heeft Jordex zich gespecialiseerd in het proces om containers weer het vrije verkeer in te brengen in Nederland.

Wij hebben een breed netwerk opgebouwd voor de wederinvoer van veterinaire goederen. Deze goederen dienen gekeurd te worden voordat deze het vrije verkeer in mogen. Niet elk bedrijf mag een bepaald product keuren, daarom hebben wij verschillende gecertificeerde bedrijven in ons netwerk, zodat wij voor vrijwel elk product de keuring kunnen organiseren.

Wij verzorgen graag uw ingewikkelde wederinvoer. Neem voor meer informatie contact op met uw bekende contactpersoon binnen Jordex.