<  NIEUWS
Wereldhavendagen afgelast
6 mei 2020

Het evenement dat laat zien hoe fascinerend de Rotterdamse haven is. Het evenement dat de stad laat bruisen. Het evenement waar we u ieder jaar weer graag voor uitnodigen. Het evenement dat ook moet wijken voor het coronavirus.

Een unieke vaartocht rondom het festivalterrein, een educatieve excursie en een afsluitende borrel met heerlijke hapjes terwijl we langs de skyline van Rotterdam varen. We moeten het dit jaar met de herinneringen doen.

De Wereldhavendagen stonden dit jaar gepland voor het weekend van 4 tot en met 6 september. Ondanks dat grote publieksevenementen vooralsnog tot 1 september 2020 verboden zijn, is de organisatie van mening dat het niet realistisch is om een groot publieksevenement als de Wereldhavendagen plaats te laten vinden.

Naast de Wereldhavendagen stonden de Jordex Fund Racing Tour, CHIO en Sail op de evenementenkalender voor 2020. Ook deze kunnen dit jaar geen doorgang vinden door de uitbraak van het coronavirus. De deuren van onze business units bij Feyenoord, Sparta en FC Twente zullen voorlopig nog dicht moeten blijven.

Wij kijken uit naar de Wereldhavendagen 2021 en andere komende evenementen samen met u!