<  NIEUWS
Wereldhavendagen; onderdeel van het Jordex relatieprogramma
19 september 2019

De 42e editie, Rotterdam gekleurd in het thema ‘MariTeam’ en 345.000 bezoekers; het grootste jaarlijkse maritieme evenement van Nederland, de Wereldhavendagen, was opnieuw een succesvol evenement!

Het eerste weekend van september stond Rotterdam in het teken van de Wereldhavendagen. Met de vele activiteiten op de kade, de demonstraties op het water en de excursies heeft het publiek massaal de weg naar het evenementengebied gevonden.

Dit jaar stond het evenement in het teken van het thema MariTeam. Daarmee wilde de organisatie de samenwerking van de mensen in de haven in het zonnetje zetten.

Ook bij Jordex behoort dit evenement tot het relatieprogramma. Naast een unieke vaartocht langs het festivalterrein, zijn we aangemeerd bij de eerste drijvende boerderij, de Floating Farm in Rotterdam. De plek waar duurzaamheid en innovatie voorop staan en gezonde, dagverse voedingsmiddelen geproduceerd worden in steden, dichtbij de consument!

Binnen ons relatieprogramma organiseren wij jaarlijks verschillende evenementen, omdat we graag een persoonlijke relatie opbouwen met onze relaties. Bij het selecteren van deze evenementen zorgen we voor een variatie van verschillende soorten evenementen, die met name sport en haven gerelateerd zijn.