Geplaatst op:

Your world connected met JIT

Een toekomst waarin snelheid en kwaliteit niet langer tegenpolen, maar gelijkgestemden zijn. Met deze visie hebben wij JIT, ons digitale boekingsysteem ontwikkeld.

Bij Jordex zijn we constant in ontwikkeling en kijken we graag vooruit. Omdat digitalisering een steeds groter en belangrijk onderdeel is van ons dagelijks leven hebben wij ervoor gekozen om een eigen systeem te ontwikkelen. JIT staat voor Just in Time, wij gebruiken het voor Jordex IT.

Het is een allesomvattend systeem waarin wij samen met onze klanten het logistieke proces een stuk makkelijker en efficiënter maken. Met JIT kun je al je boekingen beheren op één plek waarbij alle bewegingen van het logistieke traject te monitoren en te rapporteren zijn.

Met JIT bieden we het beste van twee werelden. Persoonlijk zoals je van ons gewend bent én digitaal. Jij bepaalt hoe we elkaar hierin vinden. Heb jij dit al voorbij zien komen bij de led-boarding van Feyenoord of Sparta?

Onze exportafdeling zit nog in de testfase, maar onze importafdeling is al helemaal operationeel met JIT. Voor klanten betekent dit dat zij volledig inzicht hebben in al hun zendingen. Ben je benieuwd wat JIT voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met jouw Jordex contactpersoon.

Wij gebruiken cookies. Learn more