<  NIEUWS
Zien we u in onze business loge?
15 juli 2016

Komend voetbalseizoen hebben we niet twee, maar drie business loges. Met de promotie van Sparta nodigen wij u graag uit voor een mooie Eredivisiewedstrijd in Rotterdam of in het Oosten van het land.

De business loge is een ideale omgeving om de unieke voetbal sfeer op een persoonlijke manier te ervaren. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen we gezamenlijk de wedstrijd bekijken.

De KNVB heeft het competitieprogramma voor 2016 – 2017 definitief vastgesteld. Het seizoen gaat dit jaar vroeg van start want op vrijdag 5 augustus aanstaande begint de 61e Eredivisie.

Twente neemt het op zaterdag 6 augustus in De Grolsch Veste op tegen één van de drie Rotterdamse clubs in de Eredivisie; Excelsior. Een week later reizen zij af naar Rotterdam voor de eerste thuiswedstrijd van Feyenoord.

Aanstaande zondag 17 juli opent De Kuip haar deuren voor jong en oud en wordt de Feyenoord-selectie voor komend seizoen gepresenteerd. Nieuwe aanwinsten worden geheel volgens traditie per helikopter De Kuip ingevlogen.

Na zes jaar is Sparta Rotterdam weer terug in de Eredivisie. De trainingen zijn in volle gang want op zondag 21 augustus zullen zij tijdens hun eerste thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles moeten laten zien dat ze thuis horen in de Eredivisie.

Wij zouden het erg leuk vinden u te mogen ontvangen in één van onze loges voor een thuiswedstrijd van Sparta Rotterdam, Feyenoord of FC Twente. Mocht u een wedstrijd willen bezoeken, dan kunt u dat aangeven bij uw Jordex contactpersoon of een mailtje sturen naar info@jordex.com. Bij Feyenoord en FC Twente hebben we een beperkt aantal plaatsen dus wacht niet te lang.

Bekijk hieronder het complete competitieprogramma voor de Eredivisie.