<  NIEUWS
Zomertips in havenstad Rotterdam
23 juli 2020

De zomervakantie is aangebroken, maar tegelijkertijd moeten we de RIVM-richtlijnen nog in acht nemen en vieren veel Nederlanders dit jaar vakantie in eigen land. Geniet van een dagje mooi Rotterdam!

De belangstelling naar de Zuid-Hollandse havenstad is afgelopen jaren toegenomen; niet alleen onder de bewoners, maar ook onder toeristen. Ondanks dat alle grote events zijn afgelast, heeft de stad veel moois te bieden voor een dagje uit. Wij geven u wat uitgaanstips.

De Titanen Tour 

Met de Titanen Tour ga je onder begeleiding van een gids dé highlights van Rotterdam langs. Na een begeleidende wandeling over de moderne Wilhelminapier, langs de kubuswoningen, Oude Haven, een bezoek aan het dak van Het Witte Huis en de Markthal, is een ritje over het water onder de Erasmusbrug door, niet te missen tijdens deze tour. Boek deze safe tour deze zomer van vrijdag t/m zondag.

Futureland

In FutureLand is altijd wat te beleven, maar tijdens de zomervakantie nog net wat meer. De jonge bezoekers kunnen coole workshops volgen, containerkijkdozen maken, de tentoonstelling De Haven WERKT volgen of op fossielen ontdekkingstocht op het Maasvlaktestrand gaan. Of stap aan boord van de FutureLand Express om de highlights van Maasvlakte 2 met eigen ogen te zien. Dichterbij de grootste haven van Europa kunt u niet komen! Bekijk de agenda voor het boeken van tickets voor Futureland.

Terrassen in Rotterdam

Tussen het winkelen, cultuur snuiven of wandelen in het park of langs de Maas door, kan een versnapering op het terras niet missen tijdens een dagje Rotterdam. Vind in deze terrassenlijst jouw favoriete terras langs het water, op het dak of in een pittoreske tuin.