<  NIEUWS
Zuid-Amerikaanse wijn en vlees: een heerlijke combinatie!
9 maart 2017

Een goed glas wijn en een lekker mals stukje vlees. Wie lust het niet! In de laatste jaren heeft Jordex zich ontwikkeld tot een expert in het verschepen van specialistische producten zoals wijn en vlees.

Dankzij onze kennis en ervaring in Zuid-Amerika bieden wij een volledige pakket aan van transportdiensten voor het vervoeren van goederen van en naar dit continent. Wij werken met betrouwbare lokale agenten die goede kennis hebben van de Zuid-Amerikaanse markt. Door de nauwe samenwerking met hen kunnen wij de logistieke expertise en dienstverlening op maat bieden die deze producten vaak vereisen.

Om ervoor te zorgen dat er duurzame relaties ontstaan, reizen wij regelmatig af naar Zuid-Amerika. Afgelopen maand zijn Latijns-Amerika specialiste Celeste Flores en Sales Director Peter Kuijper bijvoorbeeld nog in Brazilië, Argentinië en Chili geweest. Naast het bezoeken van onze agenten, hebben zij ook diverse leveranciers in deze landen bezocht.

Ook in Europa is Jordex zeer actief op deze markten. Zo zal Celeste samen met collega Pascal de Vries de ProWein beurs in Düsseldorf bezoeken op 19 en 20 maart aanstaande. Wij hopen u daar uiteraard te zien!