SPECIALISATIES

Projectlading

“Vakmanschap met chirurgische precisie”

Je kunt de beste chirurg op aarde zijn, maar wat als je er niet in slaagt de juiste diagnose te stellen? Wat is dan de meerwaarde van al die kennis en kunde? Deze hypothetische vraag stipt binnen Jordex Projects & Chartering ons strategisch vertrekpunt aan: het identificeren en inschatten van een project, met alle complexe factoren van dien, is “key”. Kortom, de juiste diagnose, daar draait alles om. Het is het fundament onder de operatie die volgen zal. En, met die juiste identificering, zal – om de medische parallel te trekken – die beste chirurg wél excelleren.

Ons doel is om beide facetten – identificatie en executie – te stapelen. Daarom zijn wij binnen Jordex met Projects & Chartering een eigen divisie gestart. Leunend op vakmanschap, met mensen aan boord met een track record in deze specialistische tak van sport. Hoe complexer uw vracht, hoe meer onze expertise tot haar recht komt.

Geruggensteund door onze ervaring en expertise blijft het niet bij de identificatie, maar wordt er geleund op een rijk en specialistisch netwerk van agenten, leveranciers en laadlocaties. Allemaal gericht op de beste service en transportoplossing, waarbij u kostenefficiënt wordt bediend door de specialisten binnen onze Project & Chartering-divisie. Specialisten die dagelijks gewend zijn om te werken binnen de voornaamste klantdoelgroepen olie & gas (offshore), renewable energy, port development & infrastructure, industrial development & construction en commodity trading.

Waarbij maatwerk de focus is, en de beste vervoersoplossing van uw lading het resultaat. Waar de container niet volstaat voor uw lading, doemen kansen op part- of fullcharter op waar wij het passende vaartuig voor aanbieden, inclusief alle voortransporten, FOB-afhandelingen, documentatie en supervisie. Waarbij alles mogelijk is, en we u graag informeren over die mogelijkheden. Of dit nu over het afdekken van operationele vrachtrisico’s (freigt contracting), het multimodale transport, cross trades of over opslag gaat. We informeren u graag nader, om het volle pallet aan mogelijkheden te presenteren, alsmede onszelf. Want uw doel moet dan ten allen tijde zijn dat de executie (het vervoer) goed gaat, maar voor uw geruststelling laten we u met plezier persoonlijk ervaren dat de strategie onder die executie bij ons in de beste handen is. Bij de besten in hun vak. Jordex Projects & Chartering, vakmanschap met chirurgische precisie.

Offerte aanvragen  >
Gerben Langstraat
+31 (0)10 303 71 01