SPECIALISATIES

Projectlading

“Het verschil tussen meedoen en… winnen.”

Een kwestie van chirurgische precisie enerzijds en helikopterview anderzijds. Het verzorgen van projectlading is als spelen in de Champions League: je acteert op het hoogste niveau. Elke individuele actie is van cruciale waarde, waar de optelsom van details en individueel uitblinken het succes bepaalt. Het is niet alleen een kwestie van mee willen doen: dit team gaat winnen. Voor u.

U kiest voor Jordex en krijgt onze expertise en hoogwaardige dienstverlening in return. Projectladingen bevatten vaak grote en unieke out of gauge goederen die op dezelfde tijd op dezelfde plaats moeten zijn. Wij treden u tegemoet met een gedetailleerd plan, waar cross trade onderdeel van kan zijn. Deze zendingen worden via onze cross trade diensten verscheept naar iedere bestemming wereldwijd, zonder dat deze fysiek langs Nederland komen. U ervaart niet alleen onze kennis en kunde. Wij voegen er drive en liefde voor het logistieke vak aan toe. Dat zijn onderscheidende factoren. Het verschil tussen meedoen en… winnen.

In de Champions League. Dat spreekt voor zich. Zoals bij de toelevering van het materieel naar het Midden-Oosten voor het bedrijf dat de Palm Islands in Dubai heeft aangelegd.

Offerte aanvragen  >