< EXPERTISE
Projectlading

Het organiseren, verschepen en afhandelen van projectlading vereist brede logistieke expertise, een professionele en flexibele organisatie, en een scherp oog voor het leveren van hoogwaardige dienstverlening op maat.

Zeker omdat het vaak om grote hoeveelheden grote en unieke goederen gaat die zonder uitzondering alleen in combinatie met elkaar en op het juiste moment van grote waarde zijn, is het cruciaal dat de projectlogistiek gebaseerd is op een intensieve inventarisatie van de doelen en eisen van onze opdrachtgever, een gedegen en gedetailleerd plan van aanpak en een professioneel overzicht van alle logistieke instrumenten die er beschikbaar zijn.

Jordex heeft ruime ervaring met het vervullen van een spilfunctie bij het verplaatsen van tot de verbeelding sprekende projectladingen. Een recent voorbeeld is het op duurzame basis verzorgen van de toelevering van materieel voor het bedrijf dat de Palm Islands in Dubai heeft aangelegd.

Gedurende het hele traject is Jordex verantwoordelijk geweest voor het transport van materieel en onderdelen van en naar de bouwlocatie in het Midden-Oosten. De crux was hierbij vooral om op dagelijkse basis onze aanpak en de planning aan te passen aan de ontwikkelingen op de bouwlocatie en de eisen van de klanten van onze opdrachtgever en zo transporten vanaf verschillende bestemmingen altijd op het juiste moment op de juiste plaats af te kunnen leveren, ook als dat midden in de woestijn is!

Neem contact op met onze projectlading specialist voor meer informatie.

Jan van Dijk
Project Manager
+31 (0)10 3037322

document162 Subscribe to our newsletter.