“Een topprioriteit, waar we acties aan gekoppeld hebben.”

Nederland staat in de wereldtop qua export van voedingsmiddelen. De stijgende wereldbevolking zal de export doen groeien. Wij hebben de optelsom gemaakt en geanticipeerd. Food logistics is gerangschikt als topprioriteit.

Aan die kwalificering hebben we acties gekoppeld. Zoals: educatie. Wij zijn ons verregaand gaan verdiepen in levensmiddelen, in de specifieke kenmerken van uw producten die vaak in reefers worden vervoerd. Door te investeren in een eigen kantoor in Abu Dhabi en Dubai, om de stromen richting het Midden-Oosten nog beter te coördineren.

Onze foodkennis en inlevingsvermogen zijn cruciaal om uw groente, fruit, zuivel, eieren, vlees, bewerkte producten en andersoortige levensmiddelen deugdelijk te transporteren.

Onze mindset is dat evengoed, want we denken in kansen. Vanuit het juiste equipment, de beste afvaarten en competitieve prijzen, met lokale agenten die voor- en natransport tot in de puntjes verzorgen. En indien gewenst vanuit cross trades (FCL en LCL), die we ook met plezier voor u faciliteren.

Offerte aanvragen  >
Ferdi Lems
+31 (0)10 3037332
Annette den Breejen
+31 (0)10 303 73 09