<  HOME

Transport trein

Transport per trein is snel, betrouwbaar en innovatief.

 

Transport per trein wint het de laatste tijd steeds vaker aan populariteit. Vervoer tussen China en Europa via de Nieuwe Zijderoute is sneller dan zeevracht en scherper geprijsd dan luchtvracht. Niet gek dus dat er steeds vaker voor de containertrein gekozen wordt.

Sinds april 2016 is er een spoorwegverbinding tussen de Chinese stad Chengdu en Tilburg met een transittijd van 16 dagen. Dit is een onderdeel van het One Belt, One Road project; een initiatief van de Chinese overheid om China beter te verbinden met het Midden-Oosten en Europa. Er vloeien steeds meer verbindingen tussen Chinese steden en West-Europa uit het One Belt, One Road project. Naast Duisburg, Hamburg en Tilburg, heeft Amsterdam sinds begin dit jaar ook een directe treinverbinding met China.

Wij bieden een complete service voor Full Container Load (FCL) en Less than Container Load (LCL). Zowel reefercontainers als open top containers kunnen per trein naar China vervoerd worden, mits deze binnenmaats, ook wel in gauge genoemd, zijn. De specialisten van Jordex Shipping & Forwarding adviseren u graag in de beste, snelste en voordeligste route, afgestemd op de productsoort en uw specifieke wensen.

Jordex diensten transport per trein

  • Import en Export van Full Container Load (FCL) en Less than Container Load (LCL) containers
  • Reefer- en open top containers
  • Intermodaal transport: voor- en natransport
  • GPS tracking
  • Douaneafhandeling; inklaring
  • Adviseren over lokale wet- en regelgeving

Trein bestemmingen China

Trein bestemmingen Europa

Chengdu, China Duisburg, Duitsland
Chongqing, China Hamburg, Duitsland
Tangshan, China Lyon, Frankrijk
Xiamen, China Madrid, Spanje
Yiwu, China M√ľnchen, Duitsland
Zhenghou, China Tilburg, Nederland
Zhuhai, China