REGIO'S

VERRE OOSTEN

“Logistieke slimheid staat synoniem aan uw ondernemerssucces!”

Bedenk dat het overgrote deel van de wereldbevolking er leeft, wat de importantie van het Verre Oosten op handelsgebied direct aantoont. Japan, China, India, Hong Kong, Taiwan: vaste wereldspelers binnen de internationale handel. Uw handelsonderneming importeert en exporteert er bijvoorbeeld in metalen, waarbij logistieke slimheid synoniem staat aan uw ondernemerssucces aldaar.

Uw logistieke netwerk in het Verre Oosten vormt daarin het fundament. Kiest u voor ons, dan omarmt u vernuft, kennis en kunde. Wij leveren u onverwoestbare logistieke bouwstenen: onze specialisten in de tandem met de Aziatische agenten. Wij hier en zij daar vloeien samen tot een hecht team, dat één prioriteit heeft: uw logistieke proces en douane-afhandeling uit handen nemen.

Door samen te werken met grote rederijen, wat capaciteit garandeert op de belangrijkste zeeroutes. Door creatief en inventief te denken, met de passende oplossing altijd als resultaat en een rijke serviceverlening (voor-/natransport en verzekeringen) als vanzelfsprekendheid. Laat u door ons navigeren.

Offerte aanvragen  >