<  HOME

Zeevracht Noord-Amerika

Rondom de import en export van zeevracht van en naar Noord-Amerika komen veel logistieke vragen op. Jordex Shipping & Forwarding is de Noord-Amerika specialist die klanten volledig ontzorgt. Wij bieden een complete service voor Full Container Load (FCL) container zendingen naar bestemmingen in Noord-Amerika (Verenigde Staten en Canada). Op basis van de klantwensen ten aanzien van tarief, service en snelheid presenteert Jordex de meest optimale oplossing. Logistiek is en blijft maatwerk.

Ook in Noord-Amerika hebben we een uitgebreid netwerk van agenten die het continent op hun duim kennen. Voor elke bestemming vindt Jordex de beste oplossing en houden wij rekening met de geldende douanewetgeving en regelgeving. De lokale marktkennis van agenten rondom het inklaren van goederen is van onschatbare waarde.

De zeevracht professionals van Jordex denken in oplossingen en adviseren verladers ook over het gebruik van de juiste Incoterms. Het is van essentieel belang dat de leverings- en betalingsafspraken tussen exporteur en importeur goed zijn vastgelegd. Of het nu gaat om agro zoals potgrond, metalen zoals koperdraad, mineralen, of hele fabrieken, Jordex doet wat zij belooft. Als zeevracht expediteur regelen wij het transport van containers van haven tot haven en van deur tot deur.

Bel ons | Vraag een offerte aan

Jordex diensten Noord-Amerika

  • Export en import van Full Container Load (FCL) en Less than Container Load (LCL)containers
  • Projectlading en breakbulk
  • Intermodaal transport: door-to-door service en voor- en natransport
  • Binnenvaart, trein en truck
  • Douane-afhandeling; (melding) export- en importdocumentatie
  • Verzekering van zeevracht en transport
  • Adviseren over lokale wet- en regelgeving

Zeevracht bestemmingen in Noord-Amerika

Dit is slecht een selectie van de havens die Jordex aanbiedt in Noord-Amerika. Staat de bestemming die u zoekt er niet bij? Neem dan contact op met onze Midden-oosten specialist Roderik van Rosse.

Zeevracht bestemmingen USA

Zeevracht bestemmingen Canada

Port of Anchorage Port of Calgary
Port of Atlanta Port of Edmonton
Port of Charleston Port of Montreal
Port of Honolulu Port of Vancouver
Port of Houston
Port of Los Angeles
Port of Miami
Port of New York
Port of Oakland
Port of Savannah