<  HOME

Zeevracht Verre Oosten

Met ruim 30 jaar ervaring in import en export zeevracht is Jordex de Verre Oosten specialist. Landen als China, India, Hong Kong, Japan en Vietnam drukken een belangrijke stempel op de wereldhandel. Jordex heeft de beschikking over een groot netwerk van agenten in Azië waarmee zeevracht zendingen in goede banen worden geleid. In samenwerking met deze agenten zijn wij in staat veel bestemmingen aan te bieden inclusief douane-afhandeling. Jordex is in Rotterdam gevestigd en heeft met een wereldwijd agentennetwerk overal lokale voelsprieten. Het ontzorgen van verladers en ontvangers heeft topprioriteit. In samenspraak met hen bieden we op basis van een aantal criteria (onder andere prijs en snelheid) de best passende rederij en afvaart.

Bij Jordex hebben we passie voor logistiek en dat blijkt uit de inzet van onze medewerkers. De klant staat centraal en waar anderen stoppen gaan wij door. Voor onze klanten importeren wij diverse koopmansgoederen, auto-onderdelen, schoenen en kleding uit Azië. Aan de exportzijde zien we containerstromen met levensmiddelen zoals zuivel en drank en (recyclede) metalen, mineralen en hoogwaardige materialen. Het gaat hier om Full Container Load (FCL) en Less Container Load (LCL) zendingen van containers.

Ook voor projectlading bent u bij Jordex aan het juiste adres. Wij begeleiden de hele supply chain management en zorgen dat de zeevracht op tijd op de eindbestemming in het Verre Oosten aankomt. Het voor- en natransport is een belangrijk onderdeel van de Jordex dienstverlening.

Jordex diensten Verre Oosten

  • Export en import van Full Container Load (FCL) en Less than Container Load (LCL)containers
  • Projectlading en breakbulk
  • Intermodaal transport: door-to-door service en voor- en natransport
  • Binnenvaart, trein, truck en luchtvracht
  • Douaneafhandeling; (melding) export- en importdocumentatie
  • Verzekering van zeevracht en transport
  • Adviseren over lokale wet- en regelgeving

Zeevracht bestemmingen in het Verre Oosten

Dit is slecht een selectie van de havens die Jordex aanbiedt in het Verre Oosten. Staat de bestemming die u zoekt niet in de lijst? Neem dan contact op met onze salesafdeling.

Port of Container Port (Maleisië)
Port of Chi Minh City (Vietnam)
Port of Hong Kong (Hong Kong)
Port of Kaohsiung (Taiwan)
Port of Klang (Maleisië)
Port of Kobe (Japan)
Port of Laem Chabang (Thailand)
Port of Mas (Semarang, Indonesië)
Port of Mumbai (India)
Port of Nagoya (Japan)
Port of Nhava Sheva (India)
Port of Osaka (Japan)
Port of Qingdao (China)
Port of Shanghai (China)
Tanjung Pelepas (Maleisië)
Tokyo (Japan)
Xiamen (China)
Yantian (China)