< DIENSTEN
Zeevracht

Onze ‘global reach’ bewerkstelligen we door een intensieve samenwerking met alle rederijen en een netwerk van logistieke partners over de hele wereld.

Volledige containerlading (FCL)

Jordex is een échte zeevracht specialist. Het grote aantal rederijen waarmee we samenwerken, zorgt ervoor dat we volle containers (FCL) zowel van en naar nagenoeg elke havenplaats ter wereld kunnen vervoeren, als van en naar elke inland bestemming. Dit maakt ons een specialist op het gebied van containertransport over zee.

Conventionele zeevracht service

De toegevoegde waarde van een échte zeevrachtspecialist komt, letterlijk en figuurlijk, bovendrijven op het moment dat een lading niet in een container vervoerd kan worden. De creativiteit, het vakmanschap en de mate van betrokkenheid die ervoor nodig zijn om out of gauge zendingen professioneel af te handelen en naadloos op de processen, planning of markten van de opdrachtgever aan te laten sluiten, tref je alleen aan bij de echte experts op het gebied van Global Transport Management.

Door-to-door service

Een cruciaal gevolg van onze nauwe betrokkenheid bij de business van onze opdrachtgevers, is het feit dat we goed begrijpen dat de goederen die we, vaak per containers, vervoeren, pas geld opleveren als ze op het juiste moment op de juiste locatie staan. En het spreekt voor zich dat containerhavens vrijwel nooit de eindbestemmingen van uw producten zijn.

Offerte aanvragen  >