Geplaatst op:

EAA Network gaat wereldwijd

De gouden regel voor succesvol zakendoen? Samenwerken met partners waarvan je op aan kunt. De EAA Network meeting in Athene was de uitgelezen kans om de gedeelde visie en kennis fysiek te bespreken met agenten na twee jaar corona met (reis)beperkingen.

60 vertegenwoordigers uit 32 landen en 5 continenten. Allen met een goede spirit en positieve energie. De EAA Network meeting stond in het teken van interactief vergaderen, één-op-één sessies en elkaar in informele sfeer leren kennen. En dat met uitzicht op de Acropolis.

Het EAA Network maakt stappen. In 2007 begonnen met de focus op Europa en Azië, is het inmiddels wereldwijd uitgegroeid. Met nieuwe leden uit onder andere Australië, Nieuw-Zeeland, Canada, de USA en Egypte kan het EAA Network zich inmiddels een Global Network noemen.

Ons internationale agentennetwerk maakt het mogelijk wereldwijd te ondernemen. Daarom investeren we graag in het leggen van contacten tijdens evenementen als deze. Het bieden van een persoonlijke aanpak en het leveren van kwalitiet is wat de markt vraagt en wat de EAA leden kunnen leveren. Op naar de volgende EAA Meeting 2023 in Taiwan!

Wij gebruiken cookies. Learn more