Geplaatst op:

Jordex bij finish Tour de France Femmes

De Tour de France Femmes deed dit jaar voor het eerst Nederland aan. De derde etappe vond geheel plaats in Rotterdam. Voor ons de perfecte gelegenheid om onze relaties in een ontspannen en inspirerende omgeving te ontmoeten, maar ook om samen met hen een historisch Rotterdams sportmoment mee te maken.

Op dinsdag 13 augustus raasde het damespeleton dwars door Rotterdam. De finish van de Tour de France Femme (weg- en tijdrit) is een evenement vol energie, spanning en sportieve prestaties van wereldklasse. In samenwerking met Koers is Koers hebben we ter hoogte van de finishlijn op de Maasboulevard onderaan de Erasmusbrug, een fantastische eventlocatie aan het water kunnen bemachtigen.

Met heerlijke hapjes van Bon Bon Catering, de lekkerste koffie van Barista van Giraffe, de zomerse beats van DJ Thomas Hensbroek en een rondvaart langs de skyline van Rotterdam was het een dag om niet snel te vergeten!

Naast de Tour de France Femmes zijn we deze winter voor de derde keer ploegsponsor van de Wooning Zesdaagse waar elk jaar de beste baanwielrenners van de hele wereld bij elkaar komen in Rotterdam Ahoy. Lijkt het je leuk om dit event van dichtbij mee te maken? Laat dit dan weten aan jouw Jordex contactpersoon of mail naar communication@jordex.com voor de mogelijkheden.

Wij gebruiken cookies. Learn more