Geplaatst op:

Jordex Customs & Compliance; jouw partner in douanezaken

Met Jordex Customs & Compliance (JCC) hebben we er een kantoor bij. Een kantoor dat het operationele douaneproces op z'n Jordex tot in de puntjes regelt.Ā  Ā  Beheersing van de laatste wijzigingen binnen het wereldwijde speelveld van de handel en een vlotte circulatie van de douanezaken vormen de basis van de logistiek. Die wereld is ons werkveld, waarin specifieke formaliteiten en regels onze dagelijkse praktijk zijn. In Nederland, maar ook wereldwijd via onze deskundige agenten.

Jij vindt het misschien gedoe en tijdrovend? JCC doet het graag! AlsĀ Authorised Economic Operator (AEO) is JCC bestempeld alsĀ betrouwbare partner in de (internationale) logistieke keten.

JCC beschikt over de kennis, kunde en vergunningen om jouw import- en exportzendingen volgens alle geldende regels te laten verlopen. Onze douaneprofessionals kennen de procedures, zorgen voor alle benodigde documenten en handelen al jouw douanezaken nauwkeurig en tijdig af om jou volledig te ontzorgen.

Join us!

Ben of ken jij iemand die op zoek is naar een veelzijdige, uitdagende functie binnen een vitale en energieke organisatie en het leuk lijkt omĀ deel uit te maken van deze toppers? Bekijk onze openstaande vacature als Customs Specialist.

Laatste nieuws

Wij gebruiken cookies. Learn more