Geplaatst op:

Jordex Projects & Chartering bestaat 2 jaar

De plannen die twee jaar geleden zijn ontstaan tijdens brainstormsessies, die tot diep in de nacht doorgingen, zijn afgelopen maand gevierd met bitterballen, kipkluifjes en de nodige biertjes en rosé. De mannen van JPC vierden hun tweejarig bestaan!

Zakenpartners Gerben en Rory, die eerder al succes hebben geboekt als collega’s, zijn in de zomer van 2020 de uitdaging samen aangegaan en gestart met JPC. Inmiddels is het team verdrievoudigd en hebben ze deze maand hun eerste stagiaire mogen verwelkomen. Naast uitbreiding van het team hebben ze mooie projecten en klanten op hun naam staan.

Het werkveld binnen de projectlogistiek is er één dat uitdagend kan worden genoemd. Ieder project is uniek. Dat verdient maatwerk en kennis, én laat dat nou net zijn waar de mannen van JPC goed in zijn. Hun Rotterdamse mentaliteit ‘Niet lullen, maar poetsen’, oftewel doorwerken, komt daarbij goed van pas.

Zo hebben ze 18 marine loading arms van in totaal ca. 6800 vrachtton van Azië naar Oost-Afrika verplaatst, twee grote opslagtanks tot aan de opslagruimte getransporteerd en de luchtvracht van twee enorme machineonderdelen van meer dan 15 ton en 6 meter lang naar Dubai afgehandeld.

Aanstaande vrijdag vliegt Gerben naar Amerika voor de laatste fase van een wel heel gers, zoals we dat in Rotterdam zeggen, project; de gedeeltelijke romp en bovenbouw van een nieuw superjacht van 55 meter. De bouw van het jacht is gestart bij in Urk en zal worden afgerond in de Verenigde Staten.

Wij gebruiken cookies. Learn more