Geplaatst op:

Ontdek onze nieuwe gezichten

Deze maand zijn er drie nieuwe medewerkers gestart op drie verschillende afdelingen en heeft David uit Abu Dhabi de switch gemaakt naar Nederland. Lees meer over hun functie, ervaring en wat zij graag doen in hun vrije tijd.

David Binder Na ruim 6,5 jaar de rol als Inside Sales Representative te hebben vervuld bij Jordex Global in Abu Dhabi, is David weer terug in zijn hometown. David zal zijn carrière voortzetten bij Jordex in Rhoon als Account Manager Export. David houdt van reizen en brengt in het weekend graag tijd door met zijn vrienden en familie in Rotterdam, nu hij weer herenigd is.

Femke Vos Na een “uitstapje” naar het expeditie werk te hebben gemaakt is Femke toch weer terug naar waar haar roots en passie liggen, Declarant zijn! Als Customs Specialist zet zij ziel en zaligheid in om alle douane vraagstukken op te lossen. Femke richt zich vooral op de importaanvragen. Verder is Femke moeder van twee prachtige meisjes en spendeert ze haar vrije tijd dan ook graag met haar gezin om mooie herinneringen te maken die goud waard zijn.

Lynn Priester Met de ervaring als aanspreekpunt voor expediteurs en warehousemedewerkers op de customer service bij een bedrijf waar voornamelijk Polymeren werden opgeslagen, neemt Lynn nu de rol als Customer Service bij Jordex waar. In haar vrije brengt zij graag tijd door met haar 2-jarige zoontje Deon, vrienden en is Lynn vaak in de sportschool te vinden.

Stephan Gevaert Met bijna 10 jaar ervaring in het afhandelen van import zeevrachtzendingen bij verschillende expediteurs, is Stephan nu als Account Manager verantwoordelijk voor de afhandeling van Importzendingen in het team van Mark van Dartelen. In zijn vrije tijd brengt hij graag tijd door met zijn gezin, zit hij regelmatig op de wielrenfiets en bezoekt hij graag een wedstrijdje van Sparta.

Wij gebruiken cookies. Learn more