Geplaatst op:

Opgeven was geen optie

Wat een strijders. Samen met de Stichting Rotterdam Fund Racers heeft CEO Ruud Maaskant opnieuw een topprestatie neergezet tijdens de Alpe d’HuZes.

Onder het motto opgeven is geen optie heeft Ruud gisteren maar liefst 6 keer de roemruchte berg beklommen tijdens de Alpe d'HuZes. Niet alleen, maar samen met de Rotterdam Fund Racers. Het inmiddels bekende groen-witte wielertenue van de Rotterdam Fund Racers, geïnspireerd op de kleuren van de Rotterdamse vlag, is niet meer weg te denken van de berg.

Na twee jaar geen Alpe d’HuZes vanwege corona is het team dit jaar voor de vijfde keer de strijd aangegaan voor de overwinning op kanker. Samen hebben zij via persoonlijke donaties en fundraise activiteiten maar liefst € 201.085,- opgehaald voor de KWF Kankerbestrijding. Met dit bedrag heeft de Stichting Rotterdam Fund Racers door de jaren heen totaal meer dan €1.100.000,00 aan fondsen geworven voor het KWF; een deel van dit bedrag is bestemd voor lokale doelen zoals de ondersteuning van het Familiehuis Daniel den Hoed, het Hospice Barendrecht, het Hospice Lansingerland, het Sophia Kinderziekenhuis en de Stichting Koppie Au.

Een resultaat om trots op te zijn. Hand in hand vastberaden blijft het team knokken voor een wereld zonder kanker, omdat niets doen geen optie is!

Wij gebruiken cookies. Learn more