Geplaatst op:

Uitbreiding team Jordex: Ilonka, Michael en Ruben

Ons team is uitgebreid met drie nieuwe collega’s. Ilonka Sannes is als Customer Service Representative gestart, Michael de Vries als Air Freight Inside Sales Specialist en Ruben Napoleoni als Export Accountmanager.

Ilonka Sannes neemt maar liefst 27 jaar ervaring op de exportdocumentatie van het Middellands zeegebied mee. Ze houdt van sporten en doet onder andere zumba, bodyshape en yoga. Daarnaast wandelt ze graag; dit jaar loopt zij voor de 5e keer de 4daagse van Nijmegen en heeft ze al veel van de wereld mogen zien door haar passie om te reizen. In het weekend zet zij zich doormiddel van vrijwilligerswerk in voor mensen met dementie; in een tehuis helpt zij met het organiseren van activiteiten.

Michael de Vries is geboren en getogen in Amsterdam-Zuid en 25 jaar werkzaam geweest bij Schiphol. Dit jaar is hij 25 jaar getrouwd, samen met zijn gezin woont hij in Purmerend. Hij houdt ervan om op vakantie te gaan, hard te lopen en Ajax te kijken. In het geval van Europese voetbal kijkt hij naar elke Nederlandse club dus ook naar Feyenoord en Sparta!

Ruben Napoleoni zit al 22 jaar in de containerwereld; iets wat hem goed bevalt. Binnen Jordex houdt hij zich vooral bezig met de metaalklanten. In zijn vrije tijd doet hij leuke activiteiten met zijn kinderen, gaat hij uiteten met vrienden en familie, maar wordt er ook gekookt, gesport (cardioboxen en fitness) en kijkt hij graag Feyenoord en AS Roma.

Ilonka en Ruben

Wij gebruiken cookies. Learn more