Geplaatst op:

Uitbreiding team Jordex: Joost en Femke

De laatste voorstelronde van dit jaar. Joost als Account Manager Import en Femke heeft na haar stageperiode bij de importafdeling een vaste aanstelling gekregen als Customer Service Representative Export.

Joost van Wingerden (29 jaar) neemt tien jaar aan logistieke ervaring met zich mee. Van vrachtwagens laden en lossen tot een leidinggevende functie bij een global forwarder. Zijn vrije tijd brengt hij graag door met zijn gezin, familie en vrienden. Daarnaast is hij regelmatig te vinden op en rondom het voetbalveld bij de plaatselijke FC.

Femke van Vliet (20 jaar) is al een bekende van ons. Anderhalf jaar geleden is ze tijdens haar studie Manager Havenlogistiek stage bij ons op de importafdeling komen lopen. Daarna is ze blijven hangen als oproepkracht en nu na het afronden van haar studie in vaste dienst. Op de customer service afdeling heeft ze het erg naar haar zin. Iedere dag leert ze weer wat nieuws en met haar collega's kan ze lachen. Buiten werk gaat ze graag uit eten met haar vriendinnen.

Wij gebruiken cookies. Learn more