Geplaatst op:

Uitbreiding team Jordex: Ravian, Zoë en Danique

Afgelopen maand is het Jordex-team uitgebreid met drie nieuwe, leuke en sportieve collega’s: Ravian van Rosse, Zoë Lierop en Danique Vat.

Ravian is gestart op onze Exportafdeling en houdt van klantgericht werken. Hij is een echte teamplayer en geen onbekende van Jordex, zijn broer Roderik werkt al jaren bij ons als Business Development Manager North America. In zijn vrije tijd is Ravian aan het hockeyen, golven en muziek aan het verzamelen.

Zoë Lierop was op zoek naar een nieuwe uitdaging en woont op loopafstand van Jordex. Mooie voordelen om bij Jordex te solliciteren en versterkt inmiddels ons Import-team. Ook Zoë houdt van sporten en is regelmatig in de fitness of op het hockeyveld te vinden.

Danique Vat werkt al jaren in de logistiek en wil haar kennis en ervaring verder bij Jordex ontwikkelen. Danique is werkzaam op de Customer Serviceafdeling en met haar servicegerichte, flexibele en punctuele instelling ontzorgt zij graag onze klanten. Ook is zij sportief; dansen en yoga zijn haar favoriete sporten.

Wij gebruiken cookies. Learn more