SERVICE

Treintransport

Spoortransport: optimale benutting van een supercontinent.

Europa is een werelddeel, Azië is een werelddeel. Dat geeft een gevoel van scheiding, maar niets is minder waar. We zijn anders, maar we zijn één, met 65% van de wereldbevolking levend op Eurazië. Wij presenteren geen geografische les, maar een transportbesef. Die fysieke eenheid biedt een voortreffelijke transportoptie, die van het spoor. U denkt in relatie tot China aan lucht- en zeevracht? Wij attenderen u op de kracht van dit supercontinent, die het mogelijk maakt om duizenden kilometers rails te koppelen.

Goedkoper dan via de lucht, sneller dan over het water. Met veiligheid, betrouwbaarheid, snelheid en milieuvriendelijkheid als onderliggende zekerheden. Met een rijk te vervoeren goederenpallet, zelfs temperatuurgevoelig (via reefer containers) en met korte levenscyclus, als upgrade ten opzichte van het historische zijde.

Onderscheidend transport en aansluitend bij uw transportwens? Stap dan in onze voortrazende en populaire Jordex-trein. Wij leiden u via het juiste spoor, die van de Nieuwe Zijderoute.

Offerte aanvragen  >
Bart Kooijman
+31 (0)10 303 73 48
Dennis den Rooijen
+31 (0)10 3037345
Download flyer