<  NIEUWS
Beurzenkalender Midden-Oosten najaar 2018
23 augustus 2018

Na een warme zomer begint het beurzenseizoen weer in de MENA-regio die voor diverse Nederlandse topsectoren van groot belang zijn. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet.

13 september 2018 – Road2theGulfXL: zakendoen in de Golfstaten – Nieuwegein
Tijdens deze meeting hoort u welke kansen er zijn voor Nederlandse ondernemingen en welke actuele ontwikkelingen er plaatsvinden in Koeweit, Oman, Qatar, Verenigde Arabische Emiraten en Saoedi-Arabië. https://www.rvo.nl/actueel/evenementen/road2thegulfxl-zakendoen-de-golfstaten

7 – 10 oktober 2018 – Saudi Agriculture – Riyadh
De Saudi Agriculture beurs wordt al 35 jaar in Saoedi-Arabië gehouden. Elk jaar staan er weer veel Nederlandse bedrijven. Deze agricultuur beurs wordt tegelijk gehouden met de Saudi Agro-Food en Saudi Food Pack. Dit jaar ligt de focus op de organische agricultuur.
http://saudi-agriculture.com

22 – 25 Oktober 2018 – Saudi Build – Riyadh
De 29e editie van de Saudi Build is de belangrijkste en grootste bouwhandel beurs in Saudi-Arabië. De infrastructuur staat in deze regio hoog op de agenda, aangezien er veel bouwprojecten zijn of gaan komen.
http://saudibuild-expo.com

23 – 25 Oktober 2018 – Water, Energy, Technology and Environment Exhibition (WETEX) – Dubai
Niet alleen ligt de focus van de Verenigde Arabische Emiraten op investeringen in cleantech oplossingen voor het hoge verbruik, ook tijdens de Expo2020 is dit de focus. Er is een Holland Paviljoen om Nederland te promoten als land van kennis op dit gebied.
https://www.wetex.ae

6-11 November 2018 – Gulfood Manufacturing – Dubai
De Gulfood Manufacturing in Dubai staat in het teken van verpakkingen en ingrediënten voor de voedselindustrie.
http://www.gulfoodmanufacturing.com

12-15  November 2018 – ADIPEC – Abu Dhabi
De ADIPEC is de grootste olie- en gasbeurs en conferentie van het Midden-Oosten die jaarlijks in Abu Dhabi wordt gehouden. Deze beurs verwelkomt honderden sprekers, duizenden exposanten en tienduizenden professionals uit de hele wereld.
https://www.adipec.com

26 – 29 november 2018 – Big 5 – Dubai
De Big 5 is de grootste bouw- en constructiebeurs in het Midden-Oosten die vanuit diverse uithoeken goed wordt bezocht. De bouwprojecten lijken na de crisis in het Midden-Oosten langzaam weer toe te nemen.
https://www.thebig5.ae

28 november – 1 december 2018 – Growtech Eurasia –Antalya
Dit is de jaarlijkse internationale kassenbouw, agri-technische en vee-equipment beurs waar veel Nederlandse bedrijven jaarlijks met een stand staan maar ook bezoeken.
https://www.growtech.com.tr

10 – 12 December 2018 – Sial Middle East – Abu Dhabi
De Sial Middle East wordt voor de 8e keer georganiseerd in deze regio. Deze beurs richt zich op de voedingsmiddelenindustrie, drank en hospitality, waar het Holland Paviljoen tevens te vinden is. De Sial beurs vindt niet alleen plaats in Abu Dhabi, maar ook in Azië en Europa.
http://sialme.com