<  NIEUWS
Bezoek werelds grootste recycling beurs
9 oktober 2018

Afgelopen weekend werd Jordex vertegenwoordigd op werelds grootste recycling beurs, de BIR (Bureau of International Recycling). Deze beurs brengt handelaren afkomstig uit de hele wereld van recyclede goederen bij elkaar, maar wat brengt Jordex in Londen?

Dé beurs vertegenwoordigd door 800 deelnemende bedrijven uit 70 verschillende landen, waar nieuwe ontwikkelingen uit de markt bespreekbaar worden, vond dit jaar plaats in Londen. Business Development Manager Metals Danny Maaskant was samen met salesteam Jan Dits en Rutger de Bos bezoeker op de beurs.

Jordex is al jaar en dag een vertrouwde en gerenommeerde partner voor handelaren in staal voor het verzorgen van het transport in binnen en buiten Nederland. Wij zijn tevens al enkele jaren een bekende bezoeker van de BIR, wat er mede voor heeft gezorgd dat wij onze naam zo sterk hebben kunnen vestigen in deze markt. Als specialist op het gebied van metalen adviseert Danny u graag in de meest efficiënte vervoerswijze op basis van de marktkennis.

Naast het bezoeken van de beurs hebben collega’s Danny, Jan en Rutger ook een bezoek gebracht aan de hoofdkantoren van de rederijen Hyundai Merchant Marine en The One, welke gevestigd zijn in Londen. Met als doel de service van de rederijen naar Jordex tot een hoger niveau te tillen en de relatie te verbeteren.

Terugkijkend op een geslaagde reis kijken we uit naar het volgende evenement van de BIR, welke in Singapore zal plaatsvinden!