Geplaatst op:

De resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek zijn bekend

Als rasechte Rotterdammers zijn we lekker nuchter. We zijn liever aan het werk dan aan het woord. Maar deze score willen we toch graag delen. Onze klanten zijn onze drijfveer en dan doet het ons goed om te zien dat onze inzet gewaardeerd wordt. Daarnaast zijn we erg blij met de waardevolle feedback die we kunnen gebruiken om onszelf te verbeteren, want we zijn altijd op zoek naar vooruitgang.

Een 8,4 als tevredenheidsscore en een Net Promotor Score (NPS) van +47, wat inhoudt dat de meerderheid van onze klanten Jordex aanbeveelt, zijn de uitkomsten van het klanttevredenheidsonderzoek die we dit jaar voor het eerst uitgevoerd hebben in samenwerking met een onafhankelijk onderzoeksbureau.

Na het presenteren van de resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek aan het management zijn we aan de slag gegaan met een plan van aanpak. De resultaten zijn per afdeling zorgvuldig geanalyseerd om gerichte verbeteracties te kunnen bepalen.

Ondanks dat een respons van 20% wordt gezien als ‘representatief’, hebben wij ingezet op 30%. We zijn dan ook erg trots op het feit dat 33% van onze klanten de enquête heeft ingevuld. Door jaarlijks een klanttevredenheidsonderzoek uit te voeren, kunnen we vaststellen of we de juiste koers varen.

Wij gebruiken cookies. Learn more