<  NIEUWS
Een nieuw schooljaar; nieuwe stagiaires
8 september 2017

Het nieuwe schooljaar is weer aangebroken. Deze maand zijn er weer nieuwe stagiaires gestart van verschillende opleidingen en op iedere afdeling binnen Jordex.

Zo zijn er enkele stagiaires van het Scheepvaart en Transport College die een meewerkstage zullen doorlopen om het expediteursvak te leren kennen. Op de Sales afdeling is een leerlinge van het Albeda Collega gestart die de opleiding International Business Studies doet en zijn er twee studenten die een afstudeeronderzoek uitvoeren. Eén met name gericht op marketingonderzoek voor de kansen van specifieke werelddelen, de ander onderzoekt de mogelijkheden en voordelen die de Zijderoute kan bieden.

Op onze Transport afdeling vindt een efficiency onderzoek plaats voor intermodale transportmogelijkheden voor het achterland en bij onze financiële administratie krijgen twee studenten een kijkje in onze financiële keuken.

Al met al mooie uitdagingen voor deze stagiaires. Maar ook voor ons als organisatie zijn stagiaires onmisbaar. Hun frisse blik en kennis van de laatste trends en ontwikkelingen die zij meebrengen, biedt ons nieuwe perspectieven. Wij wensen hen veel succes de komende maanden!

Stagiaires Jordex