<  NIEUWS
fit20 als bedrijfsfitness partner
11 april 2017

Bedrijven met vitale en gelukkige medewerkers presteren beter. Wij investeren dan ook graag in onze medewerkers en zijn naast de small group trainingen in onze fitnessruimte gestart met fit20.

Op maandag 10 april heeft Bas Pronk zijn tweede fit20 vestiging geopend. Na het succes in Rotterdam Overschie is het nu de beurt aan Rhoon. Een bijzondere ondernemersstap ontstaan uit enthousiasme. Niet alleen van Bas en zijn team, maar ook van Ruud Maaskant (CEO Jordex).

De fit20 studio zit gevestigd tegenover het Jordex pand in Rhoon. Niet gek, want een kwart van het klantenbestand bestaat uit medewerkers van Jordex. Maar liefst meer dan 90% van onze vaste medewerkers is deze week gestart met de trainingsmethode.

Met een reistijd van minder dan een minuut, één keer per week een personal training van slechts 20 minuten op afspraak én de speciaal gekoelde omgevingstemperatuur waardoor omkleden en douchen niet nodig is, is fit20 de perfecte bedrijfsfitness partner.

fit20 is een High Intensity Trainingsmethode (HIT) in slowmotion gebaseerd op wetenschappelijke studies en onderzoeken. fit20 heeft in Nederland meer dan 90 studio’s, verspreid over het hele land en zes in-company studio’s bij Siemens, Yokogawa, Randstad, Ahold en Heerema. In 2015 is fit20 uitgebreid naar het buitenland.