<  NIEUWS
Hartverwarmende reacties op donaties
8 februari 2017

Dankzij de stemmen van onze relaties hebben wij het Nationaal Ouderenfonds, KWF Kankerbestrijding, Kinderen Kankervrij en Familiehuis Daniel den Hoed een warm hart toe kunnen dragen. In plaats van een gebruikelijk eindejaarsgeschenk hebben wij een donatie overgemaakt. Deze goede doelen maken hun dankbaarheid kenbaar in de volgende citaten:

“Samen met bedrijven zoals het uwe zet het Nationaal Ouderenfonds zich in voor een samenleving waarin iedere oudere telt. Daarom werken we iedere dag met hart en ziel aan: het voorkomen en bestrijden van eenzaamheid; het vergroten van zelfredzaamheid en empowerment van kwetsbare ouderen.”

“Iedereen verdient een morgen. We zijn daarom erg blij dat Jordex ons weer ondersteunt en daarmee opstaat tegen kanker. Met deze gift investeert uw bedrijf in leven: u draagt bij aan wetenschappelijk kankeronderzoek, voorlichting en ondersteuning van kankerpatiënten.”

“Door middel van uw steun kan er vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker worden gedaan. Deze onderzoeken maken het mogelijk om met minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd te verwezenlijken.”

Bij het selecteren van de goede doelen hebben wij onze medewerkers gevraagd welke organisaties zij een warm hart toedragen. De bovenstaande organisaties kwamen het meest voor. Naar alle overige organisaties die aangedragen zijn, hebben wij een donatie van € 50,- overgemaakt.

Ook wij willen u bedanken dat we samen veel gezichten blij hebben kunnen maken.