<  NIEUWS
Jordex-hoogtepunten 2017
6 december 2017

30 jaar Jordex; een jaar met veel hoogtepunten, met als kers op de taart de benoeming tot Het Vitaalste Bedrijf van Nederland! In vogelvlucht blikken we terug op een succesvol jaar.

Vitaliteit is één van de pijlers waarop wij ons richten. Naast dat wij ons met plezier inzetten voor goede doelen, investeren wij graag in de ontwikkeling van de medemens, waaronder vitaliteit op de werkvloer. Neem een kijkje in onze keuken van sportieve activiteiten!

30 april 2017
Om de opbrengst voor de KWF Kankerbestrijding te vergroten hebben wij de Jordex Fund Racing Tour georganiseerd. Onder begeleiding van profwielrenster Chantal Blaak en oud-wielrenners Maarten den Bakker en Bart Voskamp genoten de deelnemers van een tour door de Hoeksche Waard. De opbrengst van dit evenement was een steun in de rug tijdens de beklimming van de Alpe d’Huzes voor CEO Ruud Maaskant.

8 oktober 2017
Met maar liefst twintig collega’s stonden we op zondagochtend aan de start van de Harbour Run in ons toepasselijke cadeau ter ere van het dertigjarig bestaan, het Jordex sporttenue. Een bijzondere ervaring, want de obstacle run biedt toegang tot het haventerrein dat normaal gesproken niet publiekelijk toegankelijk is!

23 november 2017
Daar stonden we dan met trillende benen als één van de deelnemers uit de top 3. Het schot met poppende confetti luidde het verlossende woord; Jordex is Het Vitaalste Bedrijf van Nederland.

“Het is een simpele rekensom”, stelt CEO Ruud Maaskant. “Als jij als werkgever verwacht dat je mensen optimaal voor jou presteren, dan moet je er ook voor zorgen dat zij dat in een optimale werkomgeving kunnen doen. Er is voor ons niets onbespreekbaar als het helpt om onze mensen beter in hun vel te laten zitten.”

Op naar een vitaal 2018!