<  NIEUWS
Jordex opent kantoor Dubai
19 november 2019

Jordex opent een vierde vestiging. Naast het hoofdkantoor in Rotterdam, een kantoor in Abu Dhabi en het onlangs geopende luchtvrachtkantoor in Amsterdam, komt er nu Jordex Global in Dubai..

Dubai heeft zich ontplooid als dé hub tussen Azië, Afrika en Europa. Het Emiraat is niet meer afhankelijk van de olie-industrie en de gediversifieerde economie groeit razendsnel. Door de centrale ligging verbindt het niet alleen verschillende werelden, maar zijn ook de Northern Emirates goed te bedienen. Een gebied dat ook volop in ontwikkeling is.

We merken dat onze klanten behoefte hebben aan een fysiek kantoor in Dubai. Onze backoffice zal nog steeds bediend worden vanuit Abu Dhabi, maar met een kantoor in Dubai zijn we dichter bij onze klanten en kunnen we hen nog sneller en beter van dienst zijn. We zullen ons gaan vestigen in de Jumeirah Lake Towers (JLT). De tachtig torens staan in een freezone waar veel handelsactiviteiten plaatsvinden. Op 15 december openen we onze deuren.

Jordex Global Dubai wordt een lokaal kantoor met Dennis Noordijk als general manager. Dennis is bij Jordex Shipping & Forwarding in Rotterdam begonnen en vijf jaar geleden naar Abu Dhabi geëmigreerd om Jordex Global op te starten. Naast hem gaan er nog twee nieuwe medewerkers aan de slag. Deze medewerkers hebben jaren ervaring in de regio en zijn bekend met de cultuur.

De Rotterdamse mentaliteit heeft Dennis meegenomen naar het Midden-Oosten. Als Jordex zijn we altijd op zoek naar vooruitgang. Alleen de allerbeste service is goed genoeg om de wereld te veroveren. Niet lullen, maar poetsen. Ondanks dat ze daar in een heel andere cultuur leven, kunnen onze klanten deze instelling zeker waarderen.